Ben je hovenier of tuinontwerper en wil je graag mooiere foto’s leren maken van jouw eigen projecten? Dan is de workshop tuinfotografie iets voor jou! Na ontvangst geef ik een korte theoretische introductie over het fotograferen van tuinen. Je krijgt veel praktische tips en trucs en leert alles over de basisingrediënten van een goede tuinfoto.

Vervolgens brengen we het geleerde direct in de praktijk tijdens een bezoek aan Appeltern. In 200 verschillende voorbeeldtuinen heb je volop de kans om verschillende stijlen en indelingen te fotograferen. We besteden vooral veel aandacht aan het vastleggen van het complete tuinontwerp.

Hoe gebruik je het lijnenspel om meer dynamiek in jouw foto’s te krijgen? Hoe creëer je sfeer door te spelen met doorkijkjes? Hoe vang je de essentie van het ontwerp? Het is slechts een greep uit de vragen die aan bod komen. Na afloop selecteer je jouw vijf beste foto’s en die voorzie ik via de e-mail van feedback.

Deze workshop is zowel te boeken voor individuen als voor groepen. 

Het is mogelijk om deze praktijkworkshop te combineren met mijn lezing Spreken met Beeld. Deze gaat over het belang van goede tuinfotografie om de potentiële klant te verleiden.

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in.

Workshop tuinfotografie voor hoveniers en tuinontwerpers

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht