Wil je graag bloemen en insecten leren fotograferen? Dan ben je in de Vlinderhof op de juiste plek. Met borders vol kleurrijke bloemen en weelderige siergrassen is deze vlindertuin in alle seizoenen een feestje voor het oog. De beroemde tuinarchitect Piet Oudolf, ook wel Rembrandt van de tuinen genoemd, leefde zich uit met maar liefst 15.000 verschillende planten. Dit bloemrijke natuurpareltje vormt een magneet voor veel vlinders, bijen en andere insecten.

Fotografieworkshop in Vlinderhof

Tijdens de fotografieworkshop neemt Caroline jou graag mee op ontdekkingstocht door de Vlinderhof. Na een korte theoretische uitleg gaan we volop aan de slag in de tuin. Met een aantal praktijkopdrachten daagt Caroline jou uit om bloemen en insecten op een nieuwe, creatieve manier te fotograferen. Hoe creëer je sfeer door te spelen met scherptediepte? Waar moet je op letten bij het fotograferen van vlinders? Wat zijn de basiselementen van een goede compositie? Het is slechts een greep uit de vragen die aan bod komen.

Macrofotografie staat centraal in deze fotografieworkshop, maar je hebt geen dure macrolens nodig. Je kunt ook prima uit de voeten met bijvoorbeeld een macro voorzetlens of een compactcamera met macrofunctie. Na afloop van de workshop krijgt iedereen online feedback op de gemaakte foto’s.

Deze workshop geef ik in samenwerking met de Vlinderhof.

8.30 uur ontvangst met koffie/thee
9.00 uur start workshop
11.30-12.00 afronding met aansluitende lunch

Wil je graag meedoen met deze fotografieworkshop in de Vlinderhof? Schrijf je dan snel in via onderstaand boekingsformulier!

Duur

8.30-12.00 uur met aansluitend lunch

Datum

19 augustus of 16 september

Max. aantal deelnemers

15

Min. aantal deelnemers

10

Bereikbaarheid

Auto en openbaar vervoer

Te wandelen afstand

Enkele kilometers

Inclusief

Ontvangst met koffie/thee en een lunch

Prijs

€ 35,- incl. BTW

Benodigdheden

Digitale camera. Verschillende type lenzen geschikt.

Locatie

Vlinderhof in Maximapark, Utrecht. Parkeren op Parkzichtlaan.

Boekingsformulier:

    Naam

    Adres en postcode

    E-mail

    Deelname Workshop en datum