
Even voorstellen
Even voorstellen
Mijn expertise
Mijn hart gaat sneller kloppen van natuur. Die passie loopt als een rode draad door al mijn werk. Als professioneel fotograaf ben ik gespecialiseerd in tuinfotografie en natuurfotografie. Voor tuinontwerpers maak ik reportages van tuinen en groenprojecten. Mijn natuurfoto’s zijn verschenen in tijdschriften als Natuurfotopassie, Struinen en Roots. Voor beginnende en gevorderde fotografen geef ik fotografieworkshops.
Als tekstschrijver maak ik kleurrijke verhalen over natuur en fotografie. Ik kan compleet geïllustreerde artikelen aanleveren met eigen beeldmateriaal. Vanwege mijn jarenlange ervaring als beeldredacteur voor verschillende stockbureaus kan ik jou ook helpen met het zoeken naar de perfecte foto.
Voor mijn zusterbedrijf Piek & Pie verzorg ik artikelen en foodfotografie voor de culinaire sector. Ik ben beschikbaar voor het produceren van geïllustreerde artikelen, reviews en recepten. Opdrachtgevers zijn o.a. Hoogvliet, Kroonophetwerk, Bakkers in Bedrijf, Restaurant Alfreds en Restaurant de Dyck.
Mijn hart gaat sneller kloppen van natuur. Die passie loopt als een rode draad door al mijn werk. Als professioneel fotograaf ben ik gespecialiseerd in tuinfotografie en natuurfotografie. Voor tuinontwerpers maak ik reportages van tuinen en groenprojecten. Mijn natuurfoto’s zijn verschenen in tijdschriften als Natuurfotopassie, Struinen en Roots. Voor beginnende en gevorderde fotografen geef ik fotografieworkshops.
Als tekstschrijver maak ik kleurrijke verhalen over natuur en fotografie. Ik kan compleet geïllustreerde artikelen aanleveren met eigen beeldmateriaal. Vanwege mijn jarenlange ervaring als beeldredacteur voor verschillende stockbureaus kan ik jou ook helpen met het zoeken naar de perfecte foto.
Voor mijn zusterbedrijf Piek & Pie verzorg ik artikelen en foodfotografie voor de culinaire sector. Ik ben beschikbaar voor het produceren van geïllustreerde artikelen, reviews en recepten. Opdrachtgevers zijn o.a. Hoogvliet, Kroonophetwerk, Bakkers in Bedrijf, Restaurant Alfreds en Restaurant de Dyck.