Even voorstellen

Mijn expertise


Al als jong meisje liep ik aan mijn moeders hand door bossen en over het strand en zij wees dan vol enthousiasme elk plantje en beestje aan. Van haar heb ik ook de ’tik’ overgenomen dat ik constant elk paaltje langs de snelweg check op buizerds.

In de weelderige tuin van mijn ouders – of eigenlijk van mijn moeder, mijn vader vindt er niets aan haha! – maakte ik mijn eerste tuinfoto’s. Ik lag dan urenlang op mijn knieën of plat op mijn buik om allerlei bloemen te fotograferen. En nu ik ‘groot’ ben vind ik macrofotografie nog steeds geweldig.

De liefde voor natuur loopt als een rode draad door al mijn werk. Als professioneel fotograaf ben ik gespecialiseerd in tuinfotografie en natuurfotografie. Voor tuinontwerpers als Noël van Mierlo maak ik reportages van tuinen en groenprojecten. Deze tuinreportages verschijnen regelmatig in bekende bladen als Groei & Bloei. Mijn natuurfoto’s zijn verschenen in tijdschriften als Natuurfotopassie, Struinen en Roots.

Voor beginnende en iets meer ervaren fotografen geef ik fotografieworkshops.

Als tekstschrijver maak ik kleurrijke verhalen over natuur en fotografie. Ik kan compleet geïllustreerde artikelen aanleveren met eigen beeldmateriaal. Vanwege mijn jarenlange ervaring als beeldredacteur voor verschillende stockbureaus kan ik jou ook helpen met het zoeken naar de perfecte foto.

  • Tuinfotografie met oog voor details
  • Natuurfotografie met een neus voor interessante locaties
  • Foodfotografie waar je lekkere trek van krijgt
  • Workshops die indruk achterlaten voor beginners en gevorderden
  • Artikelen schrijven waar lezers je blad voor kopen

Mijn ervaring


Tekstschrijven - 14 jaar
Beeldredactie - 12 jaar
Natuurfotografie - 14 jaar
Tuinfotografie- 8 jaar
Foodfotografie - 3 jaar
Fotografieworkshops - 3 jaar