Perfectie zit in het detail

Mijn klanten


‘Perfectie zit in het detail’ wordt wel eens gezegd en dat geldt zeker voor fotografie.

Fotografen kijken met een andere blik naar de wereld dan niet-fotografen. We zijn altijd nieuwsgierig of er ergens de perfecte foto te maken valt.

Deze hang naar perfectie heb ik ook als het gaat om mijn klanten. Ik ben dan ook blij te kunnen constateren dat mijn klanten dat merken en waarderen.

Op deze pagina vind je de logo’s van enkele klanten. Omdat ik trots ben dat ik met ze heb mogen werken.

KNNV
Kleinvee
Logo natuurfotoworkshop
Van Mierlo Tuinen
Knops Tuindesign
Groenregie
Logo Stijltuinen
Hortivorm


Wat mijn klanten zeggen over mij


Caroline voelt mijn wensen heel goed aan en weet dat door het maken van prachtige overzichtsfoto’s en gedetailleerde opnames te vertalen in bijzondere fotoreportages, met veel aandacht voor details zoals verlichting en styling. Ik ben blij met onze samenwerking en ik kan Caroline als tuinfotografe dan ook van harte aanbevelen.

testimonial
John de ZoeteGroenregie in Reeuwijk

“Na het eerste contact had ik al snel door dat het wel goed zat. De werkzaamheden voor het fotograferen heb ik helemaal uit handen gegeven. De contacten die zij zelf legde met mijn klanten waren super. Alles in goed overleg en vervolgens ging ze lekker haar gang. De resultaten zijn prachtig.”

testimonial
Bastiaan HooglandSfeertuinen in Woerden

“Ik vond de workshop natuurfotografie heel leuk en leerzaam. Als complete beginner leerde ik veel over cameratechnieken, verschillende typen lenzen, en hoe je die gebruikt, maar ook over het benaderen van verschillende diersoorten, tijden waarop je het beste kunt fotograferen en nog veel meer. Carolines enthousiasme werkt aanstekelijk.”

Dominique de Roodeelnemer IVN fotografieworkshop

“Door de workshop ben ik direct anders naar mijn eigen foto’s gaan kijken. Jouw terugkoppeling bij de foto’s van alle cursisten was zeer leerzaam. Knap hoe je alles met een positieve draai becommentarieerde. Langzaam ging ik beter zien wat jij al direct had gezien.”

testimonial
Jan Henk Leeuwenkoningdeelnemer IVN fotografieworkshop

“Je straalt je enthousiasme uit naar de aankomende natuurfotografen en weet op een goede manier de basistechnieken duidelijk te maken.”

testimonial
Chris GroesserLeider Fotowerkgroep IVN Alphen aan den Rijn

“De foto’s zijn mooi geworden!”

Amanda de WinterLeon de Winter Hoveniers in Den Haag

“Mooie sfeerbeelden heb je gemaakt en de panorama’s geven een goed overzicht van de tuin.”

testimonial
Dionysios SofronasAardoom Hoveniers in Ridderkerk

“Er zitten mooie foto’s tussen waar wij echt iets mee kunnen.”

testimonial
Thijs VerbakelVerbakel Groenservice in Boskoop

“Goede workshop. De opbouw was goed: klein stukje theorie, een ochtend in het veld aan de slag en dan een week later de feedback. Vooral de terugkomst een week later vond ik heel prettig. Ik vond de manier waarop de feedback tijdens de terugkomstdag werd gegeven een pluspunt. Met mijn eigen foto en daarnaast de door jou verbeterde foto kon ik goed zien wat er nodig is om mijn foto’s te verbeteren. Met een kleine groep van maximaal 5 personen kreeg iedereen voldoende aandacht.”

Ghita Pluijmaekersdeelnemer workshop macrofotografie

Ik vond het een leuke workshop!! Het prettige vond ik toch wel het kleine groepje, waardoor er veel individuele aandacht was. En veel ruimte voor vragen.”

Jose de Breukdeelnemer workshop macrofotografie

“Mijn algemene ervaring was goed, heb er nog steeds een goed gevoel over. Op de beamer was de uitleg goed te volgen en we kregen veel tips in het veld m.b.t. goede onderwerpen om te fotograferen en het werken met licht. Goed dat je iedereen kon helpen met het instellen van hun camera; daar kwam je toch maar uit met al die verschillen. Je komt erg vrolijk en enthousiast over en de cakejes tijdens de workshop waren een verrassing! Super dat we na de workshop via de mail nog een reader ontvingen met de besproken theorie en onze foto’s met aantekeningen.”

Jannie Domburgdeelnemer workshop macrofotografie