Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in artikelen over natuur en fotografie. Voor onderstaande tijdschriften werk ik met veel plezier:


Klik hierboven voor fragmenten uit gepubliceerde artikelenTekstschrijver voor Pf.

De ene keer zit je op de bank over naakte vrouwen te praten bij Playboy fotograaf Rene de Haan, de keer daarop luister je naar wilde reiservaringen van Jeroen Swolfs. Hoppend van het ene fotografische genre naar het andere gaat het schrijven van artikelen voor Pf niet snel vervelen. De afgelopen jaren heb ik mij er hard voor gemaakt om meer natuurfotografie in het tijdschrift te krijgen. Eerdere interviews waren bijvoorbeeld met natuurfotografen Jasper Doest, Ruben Smit en Bas Meelker. Vanuit mijn ervaring als beeldredacteur schrijf ik bijvoorbeeld ook thematische artikelen over stockfotografie.


Klik hierboven voor fragmenten uit gepubliceerde artikelenTekstschrijver voor Shoot Magazine

Van foodfotografie tot vogels op de kiek zetten en een stappenplan voor de ideale tuinfoto.  Als basis voor mijn thematische artikelen interview ik regelmatig fotografen uit Nederland en België. Zo sprak ik o.a. met bekend vogelfotograaf Austin Thomas en foodfotograaf Simone van den Berg.


Klik hierboven voor fragmenten uit gepubliceerde artikelenTekstschrijver voor Shutr.photo

Van foodfotografie tot vogels op de kiek zetten en een stappenplan voor de ideale tuinfoto. Voor het Belgische Shoot Magazine schrijf ik over heel uiteenlopende onderwerpen. Als basis voor mijn thematische artikelen interview ik regelmatig fotografen uit binnen- en buitenland. Zo sprak ik o.a. met bekend vogelfotograaf Austin Thomas en foodfotograaf Simone van den Berg.