Op 14 mei neemt Caroline jou mee op fotosafari over het statige landgoed Clingendael in Den Haag. Van majestueuze beuken en prachtig aangelegde tuinen tot het huis zelf; alles in dit statige park ademt een rijke historie. Het hoogtepunt vormt de Japanse tuin vol bloeiende azalea’s en rododendrons. Tijdens de fotografieworkshop gaan we volop aan de slag met het fotograferen van planten en insecten.

fotografieworkshop in japanse tuin op clingendael

Na ontvangst met koffie en thee geeft Caroline een korte introductie over Clingendael en tuinfotografie. Vervolgens gaan we zelf aan de slag op het landgoed. Aan de hand van enkele opdrachten word je uitgedaagd om bloemen en insecten steeds op een andere, creatieve manier te fotograferen. Caroline geeft veel 1-op-1 feedback en staat altijd open voor vragen. Zij neemt zelf ook haar camera mee. Op die manier kan zij laten zien hoe zij zelf een onderwerp zou fotograferen.

Alle deelnemers selecteren thuis hun beste foto’s en sturen die per e-mail naar Caroline op. Vervolgens ontvangt iedereen een document waarin de feedback op alle foto’s is gebundeld. Zo leer je niet alleen van jouw eigen beelden, maar ook van andermans fotografie.

De laagdrempelige fotografieworkshop is geschikt voor alle natuurliefhebbers die ervan houden om planten, bloemen en insecten te fotograferen. Je hebt geen dure camera’s of voorzetlenzen nodig. Ook met een compactcamera kun je mooie foto’s maken.

Aanmelden
Deze workshop geef ik in samenwerking met Groei & Bloei Wassenaar. Doe jij graag mee? Stuur dan een mail naar voorzitter Wim Westgeest: wwestgeest8@gmail.com.

Duur

18.00-20.00 uur

Datum

14 mei

Max. aantal deelnemers

10

Min. aantal deelnemers

4

Bereikbaarheid

Auto en openbaar vervoer

Te wandelen afstand

Enkele kilometers

Inclusief

Koffie, thee, iets lekkers en een hand out met basistheorie.

Prijs

€ 25,- incl. BTW

Benodigdheden

Digitale camera. Verschillende type lenzen geschikt.

Locatie

Landgoed Clingendael – Clingendael 7, 2597 VH Den Haag