Vind je het leuk om foto’s van planten en bloemen te maken? Dan is de workshop tuinfotografie iets voor jou! Op 18 september tijdens de H’eerlijk Groen fair kun je samen met Caroline op ontdekkingstocht over het sfeervolle terrein van Plantentuin Esveld. Met tientallen soorten planten is de kwekerij een ideale plek om de fijne kneepjes van de tuinfotografie te leren.

mini workshop tuinfotografie tijdens heerlijk beurs bij plantentuin esveld

Tijdens een minicursus van 45 minuten krijg je handige tips om direct meer creativiteit in jouw fotografie te brengen. Je leert van alles over de basisingrediënten van een goede tuinfoto. Een betere compositie en experimenteren met onscherpte staan centraal. Neem dus zeker een camera en toebehoren mee! Je werkt in een klein groepje, zodat er volop aandacht is voor persoonlijke aandacht en feedback. Voor deze workshop heb je geen dure apparatuur nodig. Je kunt ook meedoen met een compact camera.

Duur

11.30 – 12.15 uur en 15.30 tot 16.15 uur

Datum

18 september

Max. aantal deelnemers

8

Min. aantal deelnemers

3

Bereikbaarheid

Auto

Prijs

Workshop is gratis, wel entreekosten H’eerlijk Groen Beurs

Benodigdheden

Digitale camera. Verschillende type lenzen geschikt. Apparatuur waarmee je van dichtbij kunt scherpstellen heeft de voorkeur.

Locatie

Plantentuin Esveld, Rijneveld 72, 2771XS Boskoop. Vijf minuten voor starttijd verzamelen bij stand van Caroline Piek Photography.

Boekingsformulier:

    Naam

    Adres en postcode

    E-mail

    Deelname Workshop en datum